Inca nu stiu

Inca nu stiu de ce sa fiu uimit mai mult in cazul ultimei mele actiuni de stringere de semnaturi pentru proiectul cu pista de karting.

Sa fiu uimit de faptul ca n-am reusit sa string in acest fel nici o semnatura, repet : nici o singura semnatura; una singura daca venea cineva si zicea : stiti vreau si eu sa semnez pentru acest proiect; macar atunci puteam zice : asta e a venit un om si a semnat, n-a fost chiar totul in van, am cheltuit cinci mii de lei ca sa obtin o semnatura dar se stie ca in Romania lucrurile sint mai scumpe ca in alte parti. N-a fost asa, n-a venit nici macar unul.

Sau sa fiu uimit de mine ca am putut crede ca voi stringe semnaturi prin aceasta modalitate.Adica in viata mea am initiat tot felul de proiecte cu diferite grade de success dar asa ceva; zero rezultate asa ceva e greu de obtinut; e la fel de greu ca si a cistiga la loto. Totusi eu am realizat acest lucru si sa nu credeti ca a venit de la sine : am investit timp in a concepe textele si bani in a le transmite ca spoturi la Pro fm si Vilcea 1.Am dedicat o pagina speciala de pe site actiunii. Fiind sigur ca lucrurile vor merge foarte bine am cumparat din start telefonul propus ca premiu ( iPnone 3GS de 16 Gb ) si drept urmare m-am mai ales si cu un telefon care intre timp s-a demodat, dupa aparitia lui iPhone 4.

Acum doar pentru ca presupun ca ar fi bine sa invat ceva din aceasta experienta va supun atentiei doua aspecte, singurele pe care eu le gasesc ca ar putea fi responsabile de obtinerea acestui rezultat.

Primul ar fi textul folosit ca spot.

Adica mi-am permis sa le atrag atentia concetatenilor mei ca ar trebui sa se deranjeze si ei putin; s-a putea sa fi lezat in acest fel niste sensibilitati.

( Vrei sa cistigi un Iphone 3GS nou nout si necodat !

Completeaza un tabel cu semnaturile a 18 localnici care sint de acord sa se construiasca o pista de karting in orasul nostru. Depunerea unui astfel de tabel iti asigura o sansa de cistig.

 Depune mai multe tabele si sansele tale de cistig vor creste !

Gasesti tabelul si mai multe detalii pe www.turbosfax.ro

Participa si tu ! Fa ceva pentru acest oras. )

Adevarul ca am luat in calcul acest aspect inca de dinainte de difuzare, dar n-am vrut sa tin seama de el. E posibil ca subconstientul meu sa fi avut nevoie sa transmita publicului, prin intemediul posturilor de radio si tv, sa iasa din zona de confort. Atunci asta e, cu subconstientul nu te pui. In cazul asta ar fi nevoie de o terapie serioasa; mai vedem.

Sau ar putea fi vorba despre continutul articolului.. din conditiile de participare la concurs …

Da nastere la interpretari; poate au fost oameni care s-au gindit ca e vreo inselatorie la mijloc.

Aici sint nevoit sa trag concluzia ca nu e vina mea ci a mediului in care traiesc. Sau e vina mea indirect, pentru ca nu am constientizat mai bine aceste susceptibilitati.

Astept opinii.


Newsletter

Inscrie-te la Newsletter-ul TURBOSFAX si vei fi la curent cu cele mai noi articole/imagini/video postate pe site!