Proiect circuit Karting

Vrei sa castigi un iPhone 3GS de 16 GB?

(telefonul este nou nout, sigilat, necodat, negru si are garantie 2 ani de zile)

Daca sansa de castig, care este una din 200 - 250 in functie de numarul final de participanti, vi se pare suficient de mare raportat la efortul pe care sunteti chemati sa-l faceti, iata cum trebuie procedat:

(In orasul nostru a fost demarata o actiune de stringere de semnaturi pentru construirea de catre Primarie a unui circuit de karting. Pana in acest moment s-au strans, prin eforturile unor voluntari, un numar de 1400 de semnaturi din cele peste 5000 de semnaturi necesare (conform legii 215/2001, trebuie sa semneze cel putin 5% din pupulatia cu drept de vot a municipiului). Deoarece lucrurile au inceput sa treneze incercam aceasta noua modalitate de a impulsiona implicarea mai multor localnici in acest proiect.)

 1. Descarcati tabelul de semnaturi de pe net de la adresa www.turbosfax.ro sau deplasati-va la SC Sfax SRL, Blvd Nicolae Balcescu 71, tel. 0250/702080 (adresa alternativa magazin Sfax SRL situat pe starda Gen. Magheru nr. 3 - langa libraria Veve) si ridicati tabelul de acolo.
 2. Tabelul contine 18 pozitii de completat. Pentru fiecare din aceste pozitii gasiti o persoana cu domiciliul in municipiul Rm. Valcea care are peste 18 ani impliniti si care este dispusa sa semneze in respectivul tabel cum ca e de acord ca Primaria sa construiasca o pista de karting in oras. (Le explicati ca pista de karting va fi situata langa oras, intr-o locatie aleasa de primarie, in asa fel incat zgomotul produs acolo sa nu afecteze linistea locuitorilor invecinati, ca va fi un proiect public, initiat de primarie, si nimeni nu se va imbogati de pe urma semnaturii lor, ca aceste tabele se vor preda catre secretariatul primariei si nimeni nu le va lua casa pe baza semnaturii pe care au dat-o; in ultima instanta le explicati ca e pentru copiii lor si ca trebuie sa se deranjeze si ei putin pentru ca acest proiect sa se poata realiza).
 3. In momentul in care aveti tabelul completat cu semnaturile celor 18 sustinatori, fiecare cu toate datele de identificare solicitate, il predati personal sau il trimiteti prin posta la adresa indicata mai sus si sunteti inscris in baza de date cu participantii la concurs; lista concurentilor inscrisi va fi afisata in permanenta pe site-ul www.turbosfax.ro
 4. La sfarsitul campaniei veti aparea in lista cu concurentii calificati cu unul sau mai multe numere in conformitate cu numarul de tabele depuse. Fiecare numar din lista de inscrisi va asigura o sansa de castig.
 5. In momentul in care se depun suficiente tabele si se ajunge la numarul de semnaturi necesare realizarii proiectului, actiunea se opreste si in 10 zile de la aceasta data (data si ora exacte vor fi comunicate in timp util pe site) va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului.
 6. Urmariti in permanenta lista cu concurentii inscrisi,pe net, la adresa indicata, deoarece dupa ce se depun 200 de tabele concursul se poate opri in orice clipa. In felul acesta veti evita situatia de a incepe completarea unui tabel, dar de a fi in imposibilitatea de a-l termina si depune in timp util.
 7. La tragerea la sorti sunt invitati sa asiste toti participantii calificati - dupa depunerea tabelelor acestea vor fi verificate in ceea ce priveste existenta CNP-urilor si a realitatii celorlalte date inscrise in tabel. In cazul in care se regaseste una si aceeasi persoana pe mai mult de un tabel participantul sau participantii care au depus acele tabele sunt descalificati (mai putin cel ce a depus primul un tabel ce contine o persoana ce va fi gasita ulterior ca se repeta). De aceea va rog sa acordati mare atentie activitatii de completare a datelor; intrebati fiecare potential sustinator daca a mai semnat vreodata pentru acest proiect. Daca datele completate in dreptul unui sustinator sunt false tabelul este anulat si participantul descalificat. Persoana care se va regasi intr-o atare situatie a facut degeaba munca de strangere de semnaturi si era mai castigata daca nu se obosea sa participe.
 8. Lista cu participantii calificati dupa aceasta etapa de verificari, va fi publicata separat pe site inaite de tragerea la sorti.
 9. Pentru desemnarea castigatorilor se va folosi serviciul random.org de generare de numere aleatorii. Generatorul de numere aleatorii va fi setat sa aleaga numai din multimea numerelor care compun lista de concurenti calificati. Vor fi generate trei numere iar corespunzator lor vor fi extrasi din lista trei concurenti castigatori, ultimii doi dintre acestia numai pentru cazul cand cel de dinainte este gasit neconform cu vreuna din regulile expuse mai sus, la ultima verificare la care va fi supusa lista cu cei 18 sustinatori.
 10. Premiul se va acorda in maxim trei zile de la data tragerii la sorti. Acest rastimp se va folosi pentru a verifica in amanuntime tabelul sau tabelele depuse de primul (si apoi, daca e cazul de al II-lea si al III-lea) castigator. Verificarea finala se va face luand legatura cu fiecare din cei 18 sustinatori de pe tabelul castigator la adresa furnizata in tabel si obtinerea confirmarii ca acestia au semnat personal pentru acest proiect. In cazul in care castigatorul a depus mai mult de un tabel cu 18 semnaturi se vor verifica toate tabelele depuse de acel participant, nu numai cel iesit castigator. In cazul cand se confirma totalitatea datelor inscrise in tabel (tabele) castigatorul este invitat sa-si ridice premiul. Inca o data, nu va agitati sa depuneti tabele completate incorect; chiar daca veti trece de faza primelor verificari, nu exista nici o sansa sa fiti declarat castigator pentru ca in urma tragerii la sorti tabelul (sau tabelele depuse) vor fi verificate in amanuntime prin deplasare la domiciliul celor inscrisi pe el.
 11. Daca intr-o perioada de trei luni de la demararea acestei actiuni nu se depun macar 100 de tabele completate inseamna ca actiunea a fost un esec, ea se stopeaza si nu se va acorda nici un premiu. Tabelele care au apucat sa fie depuse vor fi restituite participantilor care le-au depus.
 12. Firma Sfax SRL nu este in nici un fel implicata in acest proiect decat prin faptul ca pune la dispozitie un spatiu pentru ridicarea sau depunerea de tabele de sustinatori. Firma Sfax SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de vreun participant sau de vreo autoritate publica in legatura cu aceasta actiune.
 13. Clubul sportiv Turbosfax nu este in nici un fel implicat in acest proiect decat prin faptul ca gazduieste pe site-ul propriu informatii legate de desfasurarea acestui proiect. Clubul sportiv Turbosfax nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de vreun participant sau de vreo autoritate publica in legatura cu aceasta actiune.
 14. Responsabil in intregime de derularea acestui proiect este initiatorul lui, Nicolae Pirvu legitimat cu CI seria VX nr. 162996 eliberat de politia Valcea la data de 09.03.2004, persoana fizica cu domiciliul in municipiul Rm Vilcea.

Documentele care atesta legalitatea acestui demers se gasesc pe www.turbosfax.ro

Va multumesc si va astept sa participati la acest concurs!

Nicolae Pirvu


Agenda de desfasurare a actiunii

Descarca tabelul pentru semnaturi

Descarca tabelul cu participantii inscrisi in cursa


Documente proiect circuit Karting


Newsletter

Inscrie-te la Newsletter-ul TURBOSFAX si vei fi la curent cu cele mai noi articole/imagini/video postate pe site!