Preambul

Cel mai mare pericol care ne pindeste este sa nu mai credem in visurile in care credeam cind eram copii. Ceea ce acceptam de la viata ne va schimba si va fi o parte din ceea ce vom deveni. Fara sa ne dam seama ne putem schimba dintr-o persoana centrata pe success in una concentrata doar pe supravietuirea zilnica.

Nu acceptati sa renuntati la visurile voastre numai pentru a fi pe placul celorlalti, nu trebuie sa aveti acceptul lor. Invingatorii nu cer voie, ei se impun.

E destul de usor ca pe drumul spre succes sa cazi in capcana unor binevoitori care sa-ti distruga visurile punindu-te pe o traiectorie care sa-ti asigure doar acceptul lor si al celor asemeni lor. Sint convins ca acestia iti vor da un milion de explicatii, sint foarte buni la asa ceva pentru ca s-au antrenat toata viata lor pentru a-si cauta acest gen de explicatii pentru ei insisi, pentru a-si justifica cedarea lor; fara aceste explicatii nu ar fi putut sa suporte golul din viata lor ( citeodata ii ajuta alcoolul ). Parca pentru a se convinge mai mult pe ei de adevarul preceptelor dupa care se conduc incearca sa le impuna oricui le este la indemina; va vor explica cum ca studiile vor avea un efect benefic asupra carierei voastre de pilot, ca va vor propulsa mai sus, inaintea altora, cum ca familia este celula de baza a societatii si ca nimic durabil nu se poate construi in afara ei, cum ca banii domina toate aspectele vietii, etc. 

Feriti-va de acesti oameni, cautati compania celor care va incurajeaza spre a va depasi limitele, care va imping de la spate sa iesiti din zona de confort si sa explorati noi oportunitati.

Articolele  urmatoare va pot ajuta sa va controlati mai bine drumul prin viata.


Newsletter

Inscrie-te la Newsletter-ul TURBOSFAX si vei fi la curent cu cele mai noi articole/imagini/video postate pe site!